На Львівщині провели всеукраїнську акцію «Олімпійське літо»

На Львівщині поблизу міста Червоноград на базі оздоровчо-лікувального комплексу «Ровесник» провели спортивно-масовий захід «Олімпійське літо».

На Львівщині поблизу міста Червоноград на базі оздоровчо-лікувального комплексу «Ровесник» провели спортивно-масовий захід «Олімпійське літо».

Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Загалом у спортивних змаганнях взяли участь понад 500 дітей, які відпочивають й оздоровлюються в одному з кращих таборів Львівщини.

В рамках всеукраїнської акції НОК України «Олімпійське літо» діти мали змогу показати свої вміння зі швидкого бігу на короткі дистанції, плаванні, настільного тенісу, підтягуванні на поперечині, стрибків на скакалці, а також у командних іграх – волейболі та футболі.

Окрім того, серед відпочиваючих дітей були й школярі з Луганщини – вихованці Кремінської загальноосвітньої школи-інтернат та Гірської обласної спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат.

Варто зазначити, що усіх призерів змагань нагородили медалями та грамотами, а також подарунками з олімпійської символікою від НОК України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: