П’яний водій у відділі поліції розмахував своїми причандалами (відео)

ukrainian-police

У Львові поліцейські затримали автомобіль Kia Mohave, водій якого порушив Правила дорожнього руху і відмовився зупинятися на вимогу правоохоронців.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Після кілька хвилинного переслідування, водія заблокували на автозаправній станції. Чоловік за кермом мав очевидні ознаки алкогольного сп‘яніння. Водій відмовився пред’явити документи працівникам поліції, відтак його доставили у Сихівський відділ поліції для встановлення особи та складення адміністративних матеріалів. Автомобіль евакуювали на арешт майданчик.

55-річний чоловік відмовився від перевірки на стан алкогольного сп’яніння як на місці та і у лікарняному закладі. Під час спілкування з патрульними чоловік поводився агресивно, матюкався, кричав, оголював свої статеві органи.

Як з’ясувалося, що цей чоловік вже не вперше має справу з поліцією. Прокуратура скерувала до суду кримінальне провадження щодо перевищення повноважень працівником патрульної поліції щодо цього громадянина.

У січні 2016 року, патрульний поліцейський при затримані згаданої особи, яка вчиняла хуліганські дії та здійснювала опір працівнику правоохоронного органу, застосував газовий балончик «Терен-4М». Тепер патрульному загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Що ж до нічного інциденту, то на водія склали протоколи за керування автомобілем у нетверезому стані, за невиконання вимог про зупинку. Також винесли постанову за керування транспортом без документів та порушення вимог знаку. Склали також протокол адміністративного затримання. Працівники патрульної поліції написали рапорт щодо порушення громадського порядку водієм, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується зухвалістю та винятковим цинізмом згідно з статтею 296 ККУ (Хуліганство).

Відео свідків інциденту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: