«Славське ROCK» повернувся

13694218_644682769020949_33409089_o

15-17 липня у курортному селищі Славське відбувся міжнародний фестиваль «Славське ROCK».

15-17 липня у курортному селищі Славське відбувся міжнародний фестиваль «Славське ROCK».

Після трьохрічної перерви гори знову сколихнула енергетична та запальна рок-музика. Отож, цьогоріч дійство відкривав львівський гурт «Wszystko». Покорила темпераментом українська фольк-група «Очеретяний кіт». Вибухово завершили перший день фестивалю хлопці з Івано-Франківська, чий гурт має дуже запам’ятовуючу назву – «Пан Пупець».

«Музика цікава та класна. Ніколи раніше не чув про цих виконавців, тому для мене це своєрідний дебют. І я насправді задоволений. Гори, хороші та позитивні люди, вибухова музика, яка надихає, що ще треба для класного відпочинку та внутрішньої гармонії. Дуже тішуся, що «Славське ROCK» повернувся, бо це дійсно дуже вартісний фестиваль», - розповідає гість фестивалю Максим.

Другий день розпочав український музичний відьмацький гурт «Reve ta Stohne», родзинкою якого є те, що музиканти займаються горловим співом. Далі запалили всіх присутніх та сколихнули гори своїм драйвом польські виконавці «The Ukrainian Folk», які співають пісні українською мовою.

13735430_644682689020957_301756105_n

Після завершення концертної програми відбулася презентація альбому «Мобілізація» українського актора театру та кіно, бійця зони АТО Дмитра Лінартовича. Дмитро не просто нагадав присутнім про те, що зараз відбувається  в країні, але й змусив задуматися над тим, ким кожен з нас є в цій війні і що ми робимо для того, щоб вона закінчилася.

Останній день рок-фестивалю пройшов у трохи іншому форматі. Всі бажаючі поїхали велосипедами на гору Маківка, щоб запалити свічки на могилах  Українських січових стрільців, які загинули у Першій світовій війні. Також було вшановано пам’ять славчан, які поклали свої голови за наш мир на Сході України під час, як прийнято називати, антитерористичної операції – це Любомир Кузьмін та Сергій Супрун.

Крім того протягом фестивалю всі бажаючи могли взяти участь у творчих майстер-класах з друкованої графіки, які проводив  художник Сергій Савченко.

«Це чудово, що фестиваль відродився. Такі речі надихають та дозволяють хоч трішки відійти від сірості наших буднів», - зазначив митець Сергій.

Ірина ФЕРИН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: