ОРДЛО надіслали список зі 600 людей і хоче обміну заручниками «всіх на всіх»

З ОРДЛО надіслали список зі 600 осіб і вимагають їхнього звільнення. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко.

«Зранку від ОБСЄ отримала листа , в якому міститься відповідь ОРДО і їх так званого «уповноваженого» щодо всіх наших пропозицій зі звільненню заручників. ОРДО пише, що у відповідь на пропозицію української сторони зі звільненню 25 заручників, готовності передати їм 50 людей, яких вони ж запитували, у відповідь на всі наші пропозиції передати їм 8 «саперів», аби звільнити наших заручників, вони відмовляються... І вимагають всіх-на-всіх», – написала Геращенко.

Вона додала, що при цьому ОРДЛО подають фантасмагоричний список з 600 людей.

«Половини з якого просто не існує, ми не знаємо, хто це і де ці люди. На всі заклики до логіки, гуманізму, реалістичності, бо ж ми готові на поступки, але потрібно шукати людей і потім шукати компроміси, а не мучити всіх нереалістичними неіснуючими списками – бачимо відмову. Це і є тероризм. І всі причетні до такого знущання над українськими заручниками – справжні сомалійські пірати з георгіївськими стрічками», – додала перший віце-спікер ВР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: