Тепер на російський шансон у маршрутках можна буде поскаржитись

Водії львівських маршруток нерідко нехтують забороною вмикати російський шансон у маршрутках. Відтепер на «високоякісну» музику можна поскаржитись на гарячу лінію підприємства.

Водії львівських маршруток нерідко нехтують забороною вмикати російський шансон у маршрутках. Відтепер на «високоякісну» музику можна поскаржитись на гарячу лінію підприємства.

 

Керівники компанії-перевізника «Успіх БМ» просять львів’ян повідомляти про такі випадки на телефон гарячої лінії підприємства.

«Ми серйозно та принципово налаштовані до російської музики в автобусах, тому намагаємося стежити за тим, щоб наші водії не порушували заборони. І будемо раді, якщо пасажири нам у цьому допоможуть», – розповів керівник підприємства «Успіх БМ» Юрій Мельник.
Компанія закликає львів’ян звертатися на телефон гарячої лінії підприємства – 0983035078, якщо вони зафіксували в салоні автобуса шансон та російські радіостанції.

«Наша гаряча лінія працює цілодобово, тому кожен має змогу звертатися із запитаннями що стосуються роботи підприємства», – додав Юрій Мельник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: