Місія ЄС допоможе у розслідуванні вбивства журналіста Шеремета

Міністерство закордонних справ України отримало підтвердження від Консультативної місії ЄС із реформування сектору громадської безпеки щодо надання необхідної допомоги у розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета

, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«На виконання доручення президента щодо залучення можливостей ЄС для допомоги в розслідуванні вбивства журналіста Шеремета в МЗС отримали підтвердження про готовність Консультативної місії, яка перебуває в Україні, надати необхідне сприяння правоохоронним органам відповідно до мандату місії», - повідомила речник МЗС України Мар'яна Беца.

Як повідомлялося, в результаті вибуху автомобіля на перехресті вулиць І. Франка та Богдана Хмельницького в центрі Києва загинув відомий журналіст П. Шеремет. Вибух стався о 7:45 у середу, коли П. Шеремет їхав в автомобілі. За даними ЗМІ, автомобіль належав керівнику Української Правди Олені Притулі, але її в машині не було.

В результаті вибуху загинув тільки П. Шеремет, на дорозі утворилася воронка діаметром 50 см. Поліція поки що не оприлюднила можливі версії вибуху. Ю. Луценко назвав загибель П. Шеремета вбивством у результаті дії вибухового пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: