Після вибуху журналіст Павло Шеремет був ще живий, — ЗМІ

Журналіст Павло Шеремет був живий після вибуху, повідомляється на сайті ТСН із посиланням на свідка події, офіціанта одного з прилеглих ресторанів.

Про це інформує Інтерфакс.

 

Свідок розповів, що підбіг до машини після вибуху і побачив, що П.Шеремет ще був живий. Його ноги були сильно затиснуті в авто. Коли його забрала швидка допомога, стало відомо про смерть.
Інші свідки повідомляють, що автомобіль «Субару XV», в якому перебував журналіст, їхав вулицею І.Франка, і несподівано піднялося полум'я, ймовірно з моторного відсіку. Після вибуху сталася пожежа, авто сильно обгоріло.
Радіо «Вести» повідомляє, що, за словами очевидця - таксиста, що перебував поряд із місцем вибуху автомобіля, в якому був журналіст Павло Шеремет, - водійські двері автомобіля під час вибуху відкрилися від низу до верху, «як у спортивному автомобілі».
Очевидець розповів виданню, що перебував за рогом, біля Оперного театру, коли почув вибух. Вибух був дуже гучним, машину свідка сильно труснуло. Бампер автомобіля, що вибухнув, відірвало і відкинуло метрів на 20-30 уперед, було розбито лобове скло зсередини. Люди гасили машину вогнегасниками і водою. Машина вибухнула, але одразу не горіла, а диміла.
Люди намагалися підняти водійські двері вгору, витягнули водія. Карети швидкої допомоги приїхали дуже швидко.
Як повідомлялося, внаслідок вибуху автомобіля на перехресті вулиць І.Франка та Богдана Хмельницького загинув відомий журналіст П.Шеремет. Вибух стався о 7:45, коли П.Шеремет їхав в автомобілі. За даними ЗМІ, автомобіль належав керівнику «Української правди» Олені Притулі, але її в машині не було.
Унаслідок вибуху загинув лише П.Шеремет, на дорозі утворилася вирва діаметром 50 см. Поліція поки що не оприлюднила можливих версій вибуху.
Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що назвав загибель П.Шеремета вбивством унаслідок дії вибухового пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: