У Горішнях Плавнях затримали банду кілерів

Працівники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали під час спецоперації у Полтавській та Кіровоградській областях банду кілерів.

Про це інформує прес-служба СБУ.

«У Горішніх Плавнях 19 липня, близько опівночі, неподалік одного з супермаркетів чоловік отримав вогнепальні поранення, від яких помер у "швидкій". Правоохоронці з'ясували, що вбитий був відомим місцевим "кримінальним авторитетом", "прибраним" під час розподілу сфер впливу», - йдеться у повідомленні відомства.

СБУ встановила замовника вбивства. Ним виявився «кримінальний авторитет» з Донецька. Нині він проживає у Полтавській області.

«Після скоєння вбивства зловмисники переховувалися від правоохоронців, але їх оперативно затримали у Полтавській та Кіровоградській областях. Під час обшуків за місцем тимчасового проживання кілерів у Горішніх Плавнях працівники СБУ вилучили 2 гранати, понад 50 набоїв, вогнепальну та холодну зброю», - йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження. Вирішують питання щодо оголошення підозри.

Нагадаємо, в Полтавській області викрили організоване угруповання, яке налагодило контрабанду наркотиків з однієї із країн Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: