У Мінрегіонбуді не бачили проекту будівництва сміттєпереробного заводу та рекультивації сміттєзвалища

Проект будівництва сміттєпереробного заводу та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища до Мінрегіонбуду не надходив.

Про це йдеться у відповіді міністерства на запит на запит Міжнародної благодійної організації «Екологія-Право-Людина», який оприлюднила керівник юридичного відділу організації Ольга Мелень-Забрамна, повідомляє ІА Дивись.info.

«Проект будівництва сміттєпереробного заводу для Львова та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища до Мінрегіон не надходило», - йдеться у відповіді міністерства.

Водночас там повідомляється, що Львів подавав свої пропозиції на надання кредиту від Європейського інвестиційного банку.

«Інформуємо, що за результатами запрошення Мінрегіону на участь у спільному з Європейським інвестиційним банком проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України», Львівською міською радою подано пропозиції щодо реалізації трьох проектів, в  тому числі і один проект в сфері поводження з твердими побутовими відходами комплексне удосконалення системи поводження ТПВ, які наразі опрацьовуються», - йдеться у відповіді міністерства.

«Самого проекту ми не бачили. Мінрегіон повідомив, що такий проект опрацьовується в міністерстві. Хотілося б побачити цей проект, поданий до ЄІБ. Зазвичай такі проекти повинні обговорюватися з громадськістю, бути  відкритими. На сьогодні ми не бачимо ініціатив міської ради, щоб обговорити їхнє бачення вирішення сьогоднішньої с ситуації і наступне вирішення проблеми поводження з ТПВ», - прокоментувала ситуацію Ольга Мелень-Забрамна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: