У Стрию спіймали двох квартирних злодіїв

Зловмисники викрали з помешкання майно на суму понад 40 тисяч гривень, за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

До Стрийського відділу поліції звернулася місцева мешканка із заявою про крадіжку з її квартири, що знаходиться в одному зі спальних мікрорайонів міста. З помешкання, куди злодії потрапили, підібравши ключ до вхідних дверей, було викрадено ювелірні прикраси, комп’ютерну техніку, гроші та інше майно. Всього на суму понад сорок тисяч гривень.

Як встановили працівники поліції, до скоєння квартирної крадіжки причетні 28-річний місцевий мешканець та 27-річний мешканець міста Трускавець. Частину викрадених речей правоохоронці виявили та вилучили.

«Обидва підозрювані – раніше судимі за вчинення майнових злочинів. Одного з них, за рішенням суду, взято під варту, до іншого застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Як встановлено, мешканець Трускавця, окрім цього, причетний до скоєння крадіжок у своєму рідному місті», - зазначив начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років). Поліцейські встановлюють чи причетні вони до скоєння інших злочинів.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: