У Львові пройдуть Відкриті Кубки з різних видів спорту

У Львові започатковану нову програму з підтримки у проведенні Відкритих Кубків.

Вже з серпня місяця львів’ян запрошують на спортивні змагання з різних видів спорту. За результатами спеціального конкурсу, визначено 26 спортивних федерацій, які власне організовуватимуть і проводитимуть змагання.

«Місто вперше виділяє значні ресурси для проведення Відкритих Кубків. Наше завдання не тільки створити умови для організації заходів на якісно новому рівні, а й зробити ці заходи певною візитівкою міста. Ми прагнемо, щоб на Відкриті Кубки Львова приїжджали кращі спортсмени та команди не тільки з України, а й країн Європи», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Слід зазначити, що відбір переможців на участь у програмі здійснювала конкурсна комісія, яка складалася з представників спортивного середовища м. Львова.

«Ця унікальна програма допоможе організаторам традиційних спортивно-масових заходів підняти їх проведення на якісно новий рівень. На відкрите засідання комісії були запрошені всі представники поданих заявок, які наглядно представили майбутні заходи. Ми спільно вирішували і недоліки, і пропонували як вдосконалити захід, і затверджували кошторис видатків. Мені здається, що ми плідно попрацювали, і тепер запрошую разом побачити Відкриті Кубки Львова у різних видах спорту», - відзначила Ірена Бусь, президент Української Федерації сучасного танцю, суддя міжнародної категорії, керівник клубу спортивного та сучасного танцю "Лідер", учасник конкурсної комісії з визначення переможців.

Також обов’язковою вимогою у проведення змагань є онлайн трансляція, щоб охопити більшу аудиторію любителів певного виду спорту. Загалом, Відкриті Кубки Львова у 2016 році будуть підтримані на близько 2,7 млн.грн.

Довідка

Програма "Відкриті кубки Львова" була напрацьована управлінням молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради спільно з громадською радою з питань розвитку фізичної культури і спорту у м. Львові та депутатським корпусом. Переможці конкурсу отримають фінансову підтримку із бюджету м. Львова для проведення спортивних змагань - кубків Львова з офіційно визнаних в Україні видів спорту. Фінансова підтримка на проведення спортивних змагань сягатиме 70% від загальної суми кошторису проведення заходу або до 150 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: