Чому у Львові новий електробус припадає пилом

13765810_904871072990371_8451152374301199134_o

Минулого року у Львові представили новий та сучасний електробус - аналогів якому в Україні ще немає. Але розрекламований автобус ще досі не виїхав на вулиці міста

Минулого року у Львові представили новий та сучасний електробус - аналогів якому в Україні ще немає. Але розрекламований автобус ще досі не виїхав на вулиці міста, про пише видання 032.ua.

За словами начальника відділу інформації та зв'язків із громадськістю ЛКП «Львівелетротранс» Антона Лягушкіна, електробус досі не курсує вулицями Львова через невеликі зауваження до роботи та відсутності державних номерів.

«Транспорт проходив випробовування на території депо. У нас були дрібні зауваження до роботи електробусу, завод має все виправити. Крім того, нам потрібні офіційні державні номери. Як тільки завод усуне наші зауваження, отримаємо державні номера, ми випускаємо електробус на маршрут», - розповів Антон Лягушкін.

Втім, на якому саме маршруті курсуватиме новий електробус наразі точно невідомо. Нагадаємо, що раніше депутати міськради Львова хотіли аби електробус курсував до центру з мікрорайону Рясне-2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: