На митниці залишився аромат м’яса та шинки

Учора працівники Львівської митниці ДФС викрили дві спроби незаконного ввезення смакових приправ на суму понад 100 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Так, у пункті пропуску «Рава-Руська-Гребенне» громадяни України, мешканці Львівщини, намагались провезти смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор» 260 кілограмів смакових приправ до м’яса, шинки.

Під час митного оформлення у працівників митниці виникла підозра щодо наявності в автомобілі предметів та товарів, на які встановлено заборони або обмеження. Автомобіль було скеровано зі смуги спрощеного митного контролю в місце поглибленого огляду транспортних засобів, де в салонах автомобілів було виявлено товари, які відповідно до ст. 378 заборонені до ввезення громадянами на митну територію України в будь-яких обсягах.

Так громадяни порушили встановлений Митним кодексом України порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю. Їхні дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 471 Митного кодексу України.

За цими фактом складено протоколи про порушення митних правил, товар вилучено, справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: