У Львові під колеса трамваю потрапив п’яний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 липня о 20.30 на вулиці Підвальній у Львові. Трамвай під керуванням 52-річної жінки-водія, скоїв наїзд на 60-річного пішохода.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 липня о 20.30 на вулиці Підвальній у Львові. Трамвай під керуванням 52-річної жінки-водія, скоїв наїзд на 60-річного  пішохода. Про це повідомили в ГУ Нацполції у Львівській області.

Львів’янин, який за даними медиків на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння, отримав тілесні ушкодження ноги і після надання медичної допомоги був відпущений додому.

Всі обставини автопригоди встановлюються.

За минулу добу, 21 липня у місті Львові зареєстровано чотири дорожньо-транспортні пригоди внаслідок яких постраждали пішоходи.

Так, на вулиці Пропелерній водій автомобіля  «Ford Mondeo» скоїв наїзд на 89-річну на  львів’янку, яку із забійними ранами з місця події госпіталізовано в лікарню.

На перехресті вулиць Городоцька - Лепкого керманич  автобуса «Evo Bus» скоїв наїзд на 63-річного жителя Львова, якого із переломом пальців ноги та забоєм грудної клітки госпіталізовано.

На проспекті В‘ячеслава Чорновола водій автомобіля «Renault Master» скоїв наїзд на 81-річну львів’янку, яка внаслідок автопригоди отримала переломи ребер і госпіталізована в лікарню.

За фактами ДТП відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: