У Львові реалізують пілотний проект у сфері державної реєстрації громадських формувань

У червні Міністерство юстиції України започаткувало пілотний проект у сфері державної реєстрації громадських формувань.

Цим проектом передбачено розширення можливостей для забезпечення прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи.

З метою реалізації пілотного проекту у сфері державної реєстрації громадських формувань, Регіональний центр із надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області та місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги визначили уповноважених представників для координації роботи та здійснення функційприйняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань, подали заявки на підключення до програмних засобів ведення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

За результатом проведеного навчання працівників місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також забезпечення їх доступу до програмних засобів ведення Єдиного державного реєстру – з другої половини липня пілотний проект у сфері державної реєстрації громадських формувань отримує на Львівщині практичний старт.

Реалізація цього проекту дасть змогу мешканцям Львівщини отримати доступ до 6 додаткових центрів, які забезпечать прийняття та видачу документів під час здійснення процедури державної реєстрації громадських формувань.

Адреси додаткових центрів прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань – центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у м. Львові:

  • Перший Львівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, вул. Чупринки, 71, тел. 237-08-09
  • Другий Львівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, вул. Винниченка, 30, тел. 097-711-79-91

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: