Порошенко привітав Президента Арабської Республіки з національним святом

Президент України Петро Порошенко привітав свого колегу - Президента Арабської Республіки - з національним святом - Днем революції 1952 року, передає офіційне інетрнет-представництво глави держави.

Президент України Петро Порошенко привітав свого колегу - Президента Арабської Республіки -  з національним святом - Днем революції 1952 року, передає офіційне інетрнет-представництво глави держави.

Вашій увазі текст привітання:

Ваша Високоповажносте!

Від імені народу України та від себе особисто щиро вітаю Вас із національним святом Арабської Республіки Єгипет - Днем революції 1952 року.

Переконаний, що взаємовигідне співробітництво між нашими країнами успішно розвиватиметься і поглиблюватиметься на благо українського та єгипетського народів.

Нові перспективи для координації спільних зусиль у вирішенні актуальних питань міжнародного порядку денного та зміцненні миру і безпеки відкриває непостійне членство України й Арабської Республіки Єгипет у Раді Безпеки Організації Об’єднаних Націй.

Користуючись нагодою, бажаю Вам, Ваша Високоповажносте, міцного здоров’я та успіхів у державних справах, а дружньому народові Єгипту - миру, злагоди і процвітання.

З повагою,

Петро Порошенко

Його Високоповажності
Пану Абдель Фаттаху Аль Сісі
Президенту Арабської Республіки Єгипет
м. Каїр

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: