У Києві хочуть перейменувати вулицю на честь Шеремета

На сайті Київради зареєстрували ініціативу про перейменування вулиці Суворова у Києві на вулицю Павла Шеремета, передає Укрінформ.

На сайті Київради зареєстрували ініціативу про перейменування вулиці Суворова у Києві на вулицю Павла Шеремета, передає Укрінформ.

«20 липня у Києві загинув білоруський журналіст Павло Шеремет, який останні 5 років жив і працював в Україні. Павло Шеремет був одним із керівників онлайн видання "Українська правда", редакція якої розташована за адресою вул. Суворова, 4/6. За цією ж адресою також знаходиться вільний простір та коворкінг #MediaHub, де Павло Шеремет протягом останнього року разом із колегами проводив школу журналістики "Української правди", а також редакція Громадського ТВ, Слідство Інфо, ГО «Центр UA», Центр Протидії Корупції. Саме за цією адресою Павла Шеремета можна було побачити практично щодня», - зазначається в документі.

За словами авторів петиції, «тут розташована максимальна кількість медійників і громадських активістів, для яких буде великою честю працювати на вулиці ім. Павла Шеремета, сповідуючи його принципи та цінності, робити все можливе для захисту та розвитку свободи слова в Україні».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: