Українські прапори замойоріли в олімпійському Ріо-де-Жанейро

a3804b7685642c88567ebe5d997e58ce_main

У бразильському Ріо-де-Жанейро тривають останні приготування до зустрічі учасників головної спортивної події чотириріччя, пише Дивись.info з посиланням на НОК.

У бразильському Ріо-де-Жанейро тривають останні приготування до зустрічі учасників головної спортивної події чотириріччя, пише Дивись.info з посиланням на НОК.

Зокрема, в Олімпійському селищі служби Оргкомітету Ігор-2016 та штаби команд готуються приймати перших спортсменів з різних країн світу, які заселяться в день офіційного відкриття Селища, 24 липня.

Прибудуть до олімпійського Ріо в неділю і українські атлети. Серед них - спортивні гімнасти, лучники, веслувальники та батутисти.

 Пишаючись тим, що представляють свої держави, прагнучи максимально ідентифікувати себе з-поміж понад 200 країн-учасниць Ігор, Олімпійські команди оздоблюють свої будинки в Селищі національною символікою.

Відтепер в Ріо майорять і українські прапори, яскраво прикрашаючи 18-поверховий будинок, де протягом Олімпійських ігор мешкатимуть наші спортсмени і тренери.

Як повідомляє шеф місії української команди, призер Олімпійських ігор Ніна Уманець, організатори розпочали проведення щоденних нарад для керівників команд, під час яких обговорюються проблемні питання. «Як завжди перед початком Ігор бувають певні дрібниці, але саме під час таких обговорень ї знаходять шляхи до їх вирішення. Також розраховуємо на підтримку волонтерів, з якими зараз координуємо роботу для максимально сприятливого забезпечення участі нашої команди в Олімпійських іграх», - відзначила Ніна Уманець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: