Вивчити німецьку мову просто. Дізнайтесь як

vomvNwBQ2sk

У мережі набирають популярності про те, де можна безкоштовно і якісно вивчити німецьку мову, пише Дивись.info.

Зокрема, українцям радять користуватися перевіреними міжнародними сайтами.

Еasy-online-german.com – ресурс особливо корисний для тих, хто починає вивчати мову, адже вправи дуже легкі та доступні, базові теми та слова, основи граматики, тексти для читання та відео для розуміння і кращого вивчення мови – все розраховано на тих, то тільки вливається в це німецькомовне середовище.

DW.COM – позитивними відмінностями цього ресурсу є те, що матеріал тут поділений на рівні, ті ж на блоки і на уроки. Також ви можете читати світові новини та переглядати відео. Варто тільки трохи часу витратити на те, щоб розібратись в схемі самого сайту.

Вивчення німецької мови онлайн – один з найкращих ресурсів, по-перше, він на українській мові, по-друге, вивчення починається з алфавіту, тобто від основ до більш поглиблених та складних матеріалів, все не виходячи за базовий рівень освоєння німецької мови – для початківців справжня знахідка.

Cornelsen – на цьому сайті ви можете безкоштовно завантажити в форматах pdf та doc вправи з німецької мови для вивчення граматики, поповнення словникового запасу та засвоєння вивченого матеріалу. Всі матеріали зібрані та поділені на три групи складності – обирайте свою та вчіться.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: