Несподівана перемога «Левів» та розгром від динамівців і дніпрян (огляд)

26_01_sk_kl_b

Перший тур чемпіонату України потішив вболівальників великою кількістю красивих голів та яскравих моментів

Відкриттям першого туру чемпіонату України «Ліга парі-матч» з футболу став матч у Львові донецького «Шахтаря» та «Зірки» з Кропивницького.

У стартовому матчі нового чемпіонату України, гірники на класі обіграли дебютанта 4:1, а «Зірка» здобуває хороший урок на найближче майбутнє.

На старті матчу «Шахтар» грав впевнено і, прогнозовано, контролював хід гри, що призвело до забитих трьох голів у першому таймі. Команда з Кропивницького не здавалась і спромоглася забиті один гол. В другому таймі підопічні новоспеченого тренера Паулу Фонсека, завдяки рикошету від гравця «Зірки» зробили остаточний рахунок 4-1.

Додамо, що «Шахтар» повністю контролював гру, і якби не впевнена гра Паста, рахунок був би куди сумнішим для гостей.

Наступний свій матч «Шахтар» зіграє проти «Олександрії», який відбудеться 7 серпня. А «Зірка», яка місцями демонструвала дуже й дуже непогану гру, має готуватися до нових випробувань – попереду учасник Ліги Європи луганська «Зоря».

Карпати не залишають шансів «Сталі»

Завдяки дублю у виконанні Бланко-Лещука, львів'яни в стартовому турі здобули впевнену перемогу над «Сталлю» 3:0.

Розгромивши на стадіоні «Метеор» кам’янську «Сталь» з рахунком 3:0, «Карпати» одержали ювілейну, 40-ву, перемогу з великим рахунком в українському елітному дивізіоні.

«Карпати» намацали гру у контратаках, завдяки чому забили протягом трьох хвилин двічі у ворота голкіпера «Сталі».

Перерва не пішла на користь «Сталі», і львів'яни, маючи комфортну перевагу в два сухих м'ячі, продовжили атакувати. В другому таймі «Карпати» зробили рахунок розгромним, забивши третій м'яч.

Підопічні голландського спеціаліста ван дер Меера абсолютно нічого не могли зробити біля воріт Підківки, натомість оборона «Карпат» діяла грамотно та спокійно.

«Карпати» здобули більш ніж переконливу перемогу на виїзді і тепер чекають на «Арені Львів» чемпіона України та володаря Суперкубка київського «Динамо».

Мінімальна перемога полтавської «Ворскли» над гостями із Південної Пальміри

Протягом цілого матчу полтавська Ворскла атакувала, що дало їй змогу мінімально перемогти одеситів. У підсумку - мінімальна перемога «Ворскли», але дуже впевнена за змістом.

Тож «Ворскла» у гарному настрої підходить до старту у Лізі Європи УЄФА.

Цікаво, що в минулому сезоні команди грали між собою чотири рази (двічі – в чемпіонаті і стільки ж – у Кубку), і «Чорноморець» жодного разу не зміг забити у ворота полтавчан.

Київське «Динамо» розпочинає сезон з розгромної перемоги

Динамівці впевнено розпочали чемпіонат, не залишивши жодних шансів «Олександрії» в домашньому матчі 5:1.

Гра проходила в непоганому темпі, але досить довго суперники обмінювалися активними діями, в тому числі і фолами. І тільки рахунок динамівці відкрили в кінці першого тайму.

У другому таймі підопічні Реброва повністю домінували на полі і довели рахунок до розгромного — 5-0, лише в кінці матчу «Олександрія» змогла забити гол престижу. Тож остаточний рахунок 5-1 і впевнена перемога чемпіона.

Тепер «Олександрії» необхідно відійти від розгрому і зіграти в свій футбол проти «Хайдука».

Молоде покоління «Дніпра» розгромило луцьку «Волинь»

Підопічні Дмитра Михайленка не залишили шансів «Волині», відвантаживши п'ять сухих м'ячів у ворота суперника.

Дніпровська молодь проявила себе на високому рівні - абсолютно всі голи і моменти в складі господарів створили хлопці, які тільки починають робити перші кроки у великому футболі.

Що стосується «Волині», то дивитися на команду Кварцяного було відверто боляче: «Дніпро» в першому таймі розривав своїх опонентів і робив на полі все, що хотів.

Емоційна перемога луганської «Зорі»

Емоційна гра луганської «Зорі» дала результат в першому таймі, в якому вони забили два голи у ворота «Олімпіка».

В другому таймі гра заспокоїлась, і все йшло до завершального рахунку 2:0, але команда Вернидуба перед закінченням матчу забила ще один гол, зробивши рахунок розгромним.

Загалом, перший тур чемпіонату України потішив вболівальників великою кількістю забитих голів та яскравих моментів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: