Гопко знову напосіла на Садового

Народний депутат Ганна Гопко разом з міністром екологія Остапом Семераком готує проведення спільного заходу для місцевої влади, парламентарів з міжнародними компаніями, які готові будувати заводи для вирішення проблеми твердих побутових відходів у свої містах.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Також нардеп нагадала, що після трагедії на сміттєзвалищі в Грибовичах вона ініціювала звернення до мера Львова Садового, де просила надати дуже конкретну інформацію щодо переліку українських та іноземних суб’єктів господарської діяльності, які впродовж останніх 10 років зверталися до влади міста Львова з пропозицією інвестувати кошти у сферу збирання, зберігання, утилізації, переробки сміття, з зазначенням часу першого звернення кожного такого суб’єкта і змісту пропозиції,
інформацію про причини відхилення (ігнорування) кожної із зазначених пропозицій та
інформацію про заходи, вжиті владою міста Львова за останні 10 років для побудови сміттєпереробних заводів, належно обладнаних звалищ та інших об’єктів для зберігання й переробки сміття.

«На жаль, Львівський міський голова свою розлогу відповідь присвятив виключно третьому питанню. Наскільки переконливо – судіть самі. Але красномовною є спроба «не помітити» перших двох пунктів. Пане Андрій Садовий, де перелік інвесторів, які зверталися до міста з пропозицією вирішити проблему сміття? Де дати їхніх звернень? Де чіткі причини відмов по кожній пропозиції? Що приховуєте, не відповідаючи на прості запитання?», - написала вона.

Також вона зазначила, що разом з міністром Остапом Семераком готує проведення спільного заходу для місцевої влади, парламентарів з міжнародними компаніями, які готові давно будувати заводи для вирішення проблеми твердих побутових відходів .

«З багатьма послами, країни яких мають досвід перетворення сміття в енергію, а не створення екологічної загрози, вже говорила», - зазначила Гопко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: