Просто під носом у рава-руських митників підпільно торгували дизпальним (фото)

PM169image002

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області, спільно зі слідчими Червоноградського відділу поліції, у Жовківському районі припинили діяльність незаконно діючої автозаправної станції, яка функціонувала на прилеглій до митного поста території.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, автозаправна станція, яка діяла без жодних дозвільних документів, функціонувала на автодорозі на виїзді із населеного пункту у сторону митного поста «Рава-Руська». На АЗС торгували дизпальним сумнівної якості з готівковим розрахунком.

Під час санкціонованого обшуку по місцю здійснення діяльності АЗС, виявлено та вилучено стаціонарну цистерну, з якої через бензоколонку розливали дизпальне сумнівної якості, 2,8 тонни дизельного пального, записи та документація щодо діяльності АЗС. Також працівники поліції встановили факт реалізації дизельного пального населенню із розрахунком за готівку.

Зразки вилученого дизпалива скеровано на експертизу. Встановлюються організатори  незаконно діючої АЗС.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні передбаченого ч.1 ст.272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) триває.

Як писала ІА «Дивись.info», у Львові та області функціонує ціла мережа незаконних АЗС.

Ми зверталися до правоохоронців та органів влади щодо розслідування ситуації з торгівлею пальним «наліво». У Львівській облдержадміністрації у відповідь на інформаційний запит повідомили, що перенаправлять його ГУ Нацполіції області з метою розслідування викладених фактів.

13866722_1154820627890353_1827099064_n

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: