У Львові анонсують «конопляний» марш

27 серпня у Львові, в центральній частині міста зустрінуться прихильники куріння марихуани, які проведуть «Марш Свободи Weed Decriminalization», повідомляють організатори маршу на своїй сторінці у Facebook.

Ініціатори заходу закликають людей прийти на марш такими словами: «Чому ми вважаємо себе негідними курити вільно? Можливо, досягти цього простіше, аніж мріяти про це? Треба дунути, діяти».

Планується, що марш розпочнеться 27 серпня о 12:30 і триватиме три години.

Нагадаємо, що вирощування, вживання , зберігання наркотиків карається законом.

Стаття 309. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту  караються штрафом від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк від двох до восьми років.

Стаття  310. Посів або вирощування снотворного маку чи конопель тягнуть за собою кримінальну відповідальність у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк від трьох до семи років.

Стаття  315. Схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів карається обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк від двох до дванадцяти років.

Стаття 316. Незаконне публічне вживання наркотичних засобів карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: