В олімпійському селищі в Ріо брудно, перебої з водою, не працює каналізація

Білоруська делегація в Ріо-де-Жанейро відзначає недоробки в організації проживання спортсменів в олімпійському селищі, йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті Національного олімпійського комітету (НОК) республіки.

Про це інформує Інтерфакс.

«За повідомленнями представників білоруської делегації, які вже приїхали до Ріо, як і раніше в апартаментах відсутня гаряча вода, холодна подається з перебоями, не працює система каналізації, потребують прибирання підлога, шибки і сходові прольотиќ», - повідомляє НОК.
Там додали, що зараз співробітники Національного олімпійського комітету доводять до ладу апартаменти білоруської делегації.
Представники медичної групи вже практично обладнали центр надання допомоги спортсменам, де під час Олімпіади працювати білоруські профільні фахівці. Менеджери НОК укомплектовують приміщення штабу.

Загалом, як зазначили в НОК, «оргкомітету у Ріо належить зробити ще чимало для того, щоб умови для проживання відповідали всім санітарним вимогам».
У НОК Білорусі нагадали, що раніше низка інших країн вже висловлювали невдоволення умовами проживання спортсменів.

Так, Олімпійський комітет Австралії виступив із заявою, що олімпійське селище в Ріо-де-Жанейро непридатне для проживання через серйозні проблеми з водогоном і системою електропроводки.
Щодня в Ріо для шефів місій проводять екстрені засідання і поширюють звіти про виконану роботу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: