Відправте їх назустріч УПЦ МП, – користувачі соцмереж про «конопляний» марш у Львові

marijuana2

27 серпня у Львові вперше проведуть Марш свободи за легалізацію коноплі.

Його ініціатори вимагають скасування кримінальної відповідальності за зберігання медичних сортів коноплі.

«Ми знаємо, що Канада повністю легалізує марихуану в 2017 році. А ми? Хтось каже, що не сьогодні, не за наших днів… Але я точно знаю, за наших. Просто треба підняти п'яті місця і прийти на марш. Якщо ми покажемо нашу кількість, нас одобрять. Кожен з нас важливий, люди. Хапайте знайомих курців: лікарів, юристів, політиків, вчителів, прибиральників і усіх, усіх, усіх. У Києві марш відбудеться? Слава Богу! Сьогодні приєднаємо Львів, завтра Тернопіль і Харків, може, ДНР та ЛНР та Крим додому захочуть», – йдеться у анонсі події.

Дивись.info поцікавилася, як же реагують на новину про майбутній марш користувачі соціальних мереж.

«Аякже хресні ходи, лгбт, за легалізацію наркотиків. Що робиться на тій бідній Україні,скажіть, будь,ласка! Не розумію! Нафіг таку свободу люди скоро зголоду будуть помирати а вони мітингують!», – пише користувач Петро Омелян.

Натомість інший користувач Фейсбуку пише: «Оце треба відвідати»

«Зовсім з розуму зійшли!»

«Аякже, ще бля наркоманів бракувало обдрочених)))»

«На осінь заплановано легалізацію зброї. Цікаво, ці два факти якось пов"язані?», – задається питанням Юлія Заблоцька.

«Гарна ідея-вілволікати народ від справжніх проблем. Дивіться на гомосексуалізм, коноплю, дурнуватих, тільки не думайте про те, як Пєтя розкрадає залишки Украіни», – резюмує Юлія-Анна Кміть-Балицька.

«Важко буде людям роз'яснити шо це не являється більшим наркотиком від алкоголя і сигарет!»

«А що тут дивуватись пів верховної ради наркомани», – пише Петро Омелян.

«Якщо ввести сухий закон, то вбивства, згвалтування, дрібні крадіжки, церози печінки та ще купа зла мало би зникнути... Але всім то буде поперек горла та сурагат з самогоном підуть в тінь. Але пити менше не стануть. Нехай мені з тих скептиків, хто тут ярлики вішав про наркоманів, розкаже хоч троха, чим конопля гірше від алкоголю.
Самі дибілкуваті ті, хто сєпарско-хресну ходу рівняють з тою, що в темі. Для недолугих поясню, що Голандія входить в 10-ку найрозвинутіших країн світу. Там і гральний бізнес, і проституція, і легкі наркотики легалізовані. І живе з того вся країна. В нас це все є, а наживає з цього купка бандюків, мєнтів і прокурорів. Але менше грати, курити чи курвів брати не будуть ніколи. Грьобані совкові стереотипи Вам всі мозги виїли», – робить висновки Орест Стоколоса.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: