За минулу добу ворог понад 60 разів відкривав вогонь

За минулу добу російські окупаційні війська 61 раз відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО. Зокрема 29 обстрілів зафіксовано на Маріупольському, 27 – на Донецькому та 5 – на Луганському напрямках.

Про це повідомили у штабі АТО.

Під Талаківкою на Маріупольському напрямку ворог застосував 122 мм артилерію та 120 мм міномети. Крім цього, використовував 120 мм міномети поблизу Водяного і Красногорівки. У Мар’їнці ДРГ противника двічі намагалися захопити наші опорні пункти. О 19:07 близько 30 окупантів під прикриттям прицільного вогню підійшли на коротку відстань до позицій наших військ. У відповідь українські захисники застосували гранатомети і стрілецьку зброю. Зазнавши втрат ворог відступив. Згодом, о 19.20 ще одна спроба російських окупаційних військ підступно атакувати укріплення Сил АТО під Мар’їнкою також закінчилась для них поразкою. Крім цього, на Приазов’ї противник вів вогонь з 82 мм мінометів, БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку неспокійно було в Авдіївці, де ворог бив по українських захисниках із 122 мм самохідних установок, 120 та 82 мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Також, вчора близько 17.10 в Авдіївці ДРГ противника кількістю до 8 чоловік намагалася штурмувати наш спостережний пост. Наші бійці вступили у вогневий контакт з диверсантами та завдавши їм втрат змусили відступити. Крім цього, 120 мм міномети ворог застосував під Троїцьким, 82 мм міномети - в Опитному та Невельському, а гранатомети - в Новгородському та Луганському.

На Луганщині противник вів вогонь з різних видів зброї по наших укріпленнях у Новотошківському, Золотому, Новозванівці, Новоолександрівці та Лопаскиному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: