Нардеп оприлюднив фото, причетних до знищення зброї, з якої розстріляли Небесну Сотню

Народний депутат Володимир Ар’єв оприлюднив фото людей, причетних вивозу з Києва «Беркуту» і знищення зброї, з якої розстрілювали майданівців.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Ось персони, які підозрюються у виводі «Беркуту» з Києва та знищенні засобів вбивства Небесної Сотні. Слідство має версію що на прохання кривавого міністра МВС Захарченка беркутят-убивць вивели з революційного Києва ці двоє колишніх афганців з організації «Ніхто крім нас» – Чобітько (на фото з колорадською стрічкою) та власник хіпстерської бороди Олександр Ковальов, сепар за поглядами і голова міської організації «Ніхто крім нас» у Києві (на фото – біля Донецької ОДА під час захополення будівлі терористами)», – написав Ар’єв.

Він зазначив, що Ковальов володів незаконними копанками в Донецькій області. Власне, він і заховав цю зброю.

«Ковальов останнім часом перебував в Києві, жив на бульварі Лесі Українки, їздив на позашляховику з номерами АА4004ВР. Інші «помічники» зараз опрацьовуються. Найприкріше те, що вони теж стояли на Майдані, хоча, найімовірніше, у якості кротів тодішнього МВС. Оприлюднюю ці дані після того, як голова слідчої групи Горбатюк сам їх і розкрив», – додав нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: