Через мораторій на підвищення тарифів гальмується оформлення субсидій, – Зубко

Віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко вважає, що рішення місцевої влади про мораторій на підвищення тарифів перешкоджають оформленню громадянами житлових субсидій та проведенню заходів з енергоефективності.

Віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко вважає, що рішення місцевої влади про мораторій на підвищення тарифів перешкоджають оформленню громадянами житлових субсидій та проведенню заходів з енергоефективності, передає Інтерфакс-Україна.

Віце-прем'єр зазначив, що прийняття місцевою владою заборон на підвищення тарифів не тягне за собою наслідків.

«Сьогодні немає жодного механізму, який настає за цим рішенням. З іншого боку, це дуже шкідливе рішення, яке йде інформаційно. Сьогодні люди, які почують, що їхня місцева влада їх захистить, не йде і не оформляє субсидію, не йде і не модернізує будинок», - сказав Г. Зубко в ефірі радіо «Ера» в четвер.

За його словами, саме блокування процесу оформлення субсидій та проведення енергоефективних заходів і є метою таких популістських рішень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: