Геращенко стверджує, що на Донбасі воювало 50 тисяч росіян

Депутат Антон Геращенко заявив, що за даними перехопленого центром «Миротворець» листа «екс-прем'єр-міністра ДНР» Олександра Бородая, у бойових діях на Донбасі на боці сепаратистів брали участь більше 50 тисяч громадян Росії.

«Це не домисли і не припущення, а документальний факт, знайдений волонтерами проекту "Миротворець" у поштовій скриньці російської терористки Марії Коляди, яка виконує функції керівника прес-служби терористичної організації ДНР» , - написав Антон Геращенко у Facebook.

Він також опублікував скани листа, який, за його словами, Олександр Бородай від імені організації «Союз добровольців Донбасу» адресував Єпископу Орехово-Зуєвському Пантелеймону з проханням про підтримку росіян, які воювали і були поранені на Сході України.

«На сьогодні в базі даних "миротворця" містяться відомості про 18,2 тис. російських громадян, які брали участь у війні проти України», - додав Антон Геращенко.

Доказів того, що лист справжній, Антон Геращенко не наводить. На сайті «Союзу добровольців Донбасу» заяву українського депутата поки не коментують.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: