Викрадені під час нападу на інкасаторів ПриватБанку гроші поки що не знайдено

Правоохоронці не знайшли всі гроші, викрадені під час нападу на інкасаторську машину в смт Куп’янськ Вузловий Харківської області 21 липня, хоча затримали підозрюваного в цьому злочині, стверджують у Приватбанку.


Про це пише Інтерфакс.

 
«Служба безпеки ПриватБанку повідомляє, що досі не знайдені всі викрадені гроші й самі банкоматні касети. Саме виявлення цих касет допоможе розкрити деталі злочину і встановити всіх можливих співучасників. Нагадуємо, всього викрали 21 банкоматну касету», - йдеться в повідомленні прес-служби ПриватБанку в четвер.

 
У банку припускають, що грабіжники могли заховати касети недалеко від місць злочину або там, де кинули інкасаторську машину, оскільки за час, який минув з моменту нападу до виявлення порожнього інкасаторського авто, вони фізично не встигли б очистити всі касети.

 
«Співробітники поліції працюють над з'ясуванням місця знаходження порожніх касет і тих касет, які зловмисники не змогли або не встигли відкрити. Служба безпеки банку звертається до всіх можливих свідків: якщо ви бачили момент перевантаження і вивезення предметів, схожих на зображені банкоматні касети або знайшли такі касети - повідомте в ПриватБанк або в поліцію. Не намагайтеся відкрити касети самостійно», - йдеться в повідомленні.
Як повідомлялося, 21 липня в смт Куп’янськ Вузловий стався збройний напад на інкасаторську машину ПриватБанку.

 

 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією "розбій, спрямований на заволодіння майном у великих розмірах, вчинене організованою групою (ч. 4 ст.187 Кримінального кодексу України) у той же день в прес-службі ПриватБанку з посиланням на службу безпеки банку повідомили , що в результаті нападу було викрадено 2,4 млн грн і пообіцяли 100 тис. грн за інформацію, яка допоможе затримати нападників.

 
За даними правоохоронців, в результаті нападу було викрадено 4,6 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: