На Львівщині затримали автомобіль, який перевозив 20 тисяч пляшок «сумнівної» горілки

Вчора, 28 липня, в селі Добряни Стрийського району виявили автомобіль, котрий перевозив 20 тисяч пляшок горілки сумнівного походження.

Вчора, 28 липня, в селі Добряни Стрийського району виявили автомобіль, котрий перевозив 20 тисяч пляшок горілки сумнівного походження.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

В повідомленні йдеться, що близько 22:00 години правоохоронці  в с. Добряни Стрийського району на посту «Плай Добряни» виявили автомобіль, котрий перевозив горілчані вироби в кількості близько 20 тисяч пляшок об’ємом 0,5 л кожна із можливими ознаками підроблення марок акцизного збору.

У зв’язку з цим, Стрийською місцевою прокуратурою дано доручення районному відділу поліції невідкладно внести відомості за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.199 КК України.

Процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні здійснюється Стрийською місцевою прокуратурою. На даний час, уже скеровано до суду клопотання про тимчасовий доступ до даного автомобіля та надано процесуальним керівником відповідні доручення слідчому. Тривають інші слідчі дії, спрямовані на з’ясування всіх обставин у справі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: