Якщо факт хабара підтвердиться – виженемо, – «Самопоміч»

У «Самопомочі» прокоментували затримання на хабарі члена партії, депутата обласної ради, заввідлення 8-ої лікарні Василя Савчина.

«29 липня ми дізнались із ЗМІ про затримання правоохоронцями депутата Львівської обласної ради від «Самопомочі» хірурга Василя Савчина, якому інкримінують отримання хабара.

Наразі нам невідомі жодні обставини цього інциденту, окрім оприлюднених в медіа. Ми очікуємо на більш детальну інформацію, після чого ухвалимо рішення щодо подальших дій. Якщо факт порушення закону буде доведено, депутата буде виключено з фракції, як ми це робили у всіх попередніх випадках.

В медицині дуже складна ситуація. Багато кризових ситуацій коли відсутні медикаменти, необхідні інструменти. Їх просто немає. Люди, як пацієнти, так і лікарі, змушені самостійно вирішувати ці питання без допомоги держави, яка просто вирішила не помічати, як це все функціонує. З цим стикався кожен з нас. Якщо це саме такий випадок, то з таким підходом можна пересадити всіх лікарів і пацієнтів теж, вони ж також винні.

Василь Савчин — це дуже авторитетний та унікальний хірург-комбустіолог, який врятував тисячі життів після опіків. Завдяки його авторитету та міжнародним контактам лікарні міста та області отримали допомогу від міжнародних організацій на мільйони доларів. Тож ми не відключаємо спробу елементарно його підставити», – наголосила керівник фракції Об’єднання «Самопоміч» у Львівській обласній раді Інна Свистун.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: