З'явилася перша інформація щодо суду за справою Єфремова

Олександр Єфремов
Олександр Єфремов / hromadskeradio.org

У понеділок 1 серпня Печерський районний суд Києва розпочне розгляд розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу колишньому керівнику фракції «Партії регіонів» у Верховній Раді Олександру Єфремову, якого звинувачують у підтримці сепаратистів терористичної організації «ЛНР».

У понеділок 1 серпня Печерський районний суд Києва розпочне розгляд розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу колишньому керівнику фракції «Партії регіонів» у Верховній Раді Олександру Єфремову, якого звинувачують у підтримці сепаратистів терористичної організації «ЛНР».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Народний депутат Андрій Тетерук.

Нардеп написав, що засідання розпочнеться о 14:00, і закликав прийти усіх небайдужих проконтролювати хід розгляду і не дати Єфремову зникнути до завершення слідства.

[dyvys_blockqoute text="Ми повинні показати нашим судам, що нам не байдуже, ми вболіваємо за нашу країну, що ми будемо контролювати кожне слово судді, аби цього разу Єфремов, який безпосередньо причетний до створення ЛНР, до дій по зміненню кордонів України та інших злочинів проти нашої Держави, отримав справедливий вирок і почав відбувати покарання." author="Андрій Тетерук (орфографію збережно)"]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: