У Черкасах касирка, яка відмовилася відповідати покупцю українською, втратила роботу

Місцеве видання «Прочерк» повідомляє, що адміністрація закладу «Сільпо» приносить вибачення своїм гостям за поведінку касира, яка відмовилась відповідати клієнту державною мовою, та ще й покликала охоронця.

Про цей випадок розповіла у Фейсбук черкащанка Оксана Колісник.

«Сваі нацианальниє прістрастія висказивайтє на какіх нібуть майданах» -ізрекла касирка, на байджі у якої було зазначено «Діана Сапега», - «Ахрана! Вивідітє іго!».

Це ось майже тільки що в #«Сільпо», що на Остафія Дашковича, у відповідь на вимогу мого чоловік обслугувати його українською мовою. Черга її підтримала...», – написала жінка у Фейсбук.

Адміністрація магазину каже, що провела зустріч з працівником.

«Згідно з загальноприйнятими правилами ввічливості та стандартами сервісу мережі “Сільпо” працівники мають відповідати гостю тією мовою, якою він звертається до персоналу закладу. Даний випадок, це приклад, коли особиста позиція людини впливає на рівень якості роботи. Після інциденту керівництво супермаркету провело зустріч з працівником. З точки зору рівня обслуговування покупців та поведінки на робочому місці дії працівниці не можуть вважатися професійними. За результатами зустрічі було прийняте спільне рішення про завершення трудових відносин. Також хочемо нагадати, що з будь-яких питань щодо якості роботи мережі просимо звертатись до Гарячої лінії за тел: 0 800 301 707 або по e-mail: [email protected]» - йдеться в повідомленні прес-служби «Сільпо».

Чи понесуть якесь дисциплінарне покарання охоронці, які підкорилися неадекватним вказівкам касирші і вивели чоловіка, наразі невідомо.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: