19-річний львів'янин Ігор Кізима — найкращий спортсмен області у липні

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації й членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращого спортсмена Львівщини липня.

Ним став представник кульової стрільби, майстер спорту України міжнародного класу Ігор Кізима. Його наставники – Заслужені тренери України Роман Коневич та Володимир Юрченко.

Це почесне звання молодий талановитий львівський спортсмен виборов завдяки тріумфальному виступу на юніорському чемпіонаті світу зі стрільби по рухомій мішені, що наприкінці липня завершився у місті Зуль (Німеччина).

Ігор зумів вибороти 6 (!) нагород: 2 золоті особисті медалі у вправах МГ-12, МГ-11а; 2 золоті – у команді у вправах МГ-11а, ГП-12; одну бронзову особисту нагороду у вправі ГП-12 та одну бронзову командну медаль у вправі ГП-11а.

Значною мірою завдяки успіху львів’янина юніорська збірна України, випередивши команди Росії та Китаю, посіла І місце у загальнокомандному заліку серед 20-ти країн учасниць. В активі українців 8 золотих, 2 срібних і 5 бронзових нагород.

Незабаром відбудеться урочисте вшанування найкращого спортсмена Львівщини та його тренерів за підсумками спортивного липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: