Епіцентром бойових дій залишається Авдіївка, - штаб

Ситуація в районі проведення антитерористичної операції у вівторок залишається складною, але контрольованою, епіцентром бойових дій залишаються позиції в районі м. Авдіївки Донецької області.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Від початку доби станом на 18:00 було зафіксовано 28 обстрілів позицій сил АТО з боку незаконних збройних формувань, зокрема з важкої артилерії. Із 11-ї до 14-ї годин бойовики вели мінометний вогонь по мирних жителях. 21 міну 82-мм калібру було випущено по житлових будинках Авдіївки та Опитного.

По Пісках бойовики стріляли зі 152-мм артилерії, по Авдіївці, а також Красногорівці та Талаківці на маріупольському напрямі - із 120 і 82-мм мінометів. Великокаліберні кулемети використовували поблизу Троїцького. Із 82-мм мінометів і гранатометів бойовики стріляли по Кировому та Луганському.

У районі Мар’їнки незаконні збройні формування застосували танк, гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. Біля с. Новозванівка Попаснянського району Луганської області бойовики стріляли по українських військових із мінометів, зокрема 120-мм калібру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: