У львівських школах та садочках активно триває ремонтна кампанія

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий відвідав школу №99, у якій проводиться капітальний ремонт 8 санвузлів, розпочато роботи з ремонту басейну, а також виділено кошти з бюджету міста на ремонт даху.

Загалом цього року з бюджету міста на ремонти у закладах освіти і дошкільних навчальних закладах передбачено 160 мільйонів 125 тисяч гривень.

«Якщо брати 99 школу, то також великі кошти: 3,7 млн грн – заново ми робимо басейн для дітей, більше 1 млн грн – це повністю капітальний ремонт туалетів і нові санвузли, які зроблені дуже якісно, також 500 тис грн ми виділили для ремонту даху, бо є аварійність. Це не все, що потрібно зробити для школи. На цю школу нам треба ще у наступному році передбачати кошти на харчоблок, спортивний зал і на конференц-зал. Зробивши це все, треба всю енергію сконцентровувати на освітній процес», - сказав Садовий.

У 2006 році за кошти міського бюджету виконано роботи з ремонту покрівлі на суму 29 тис. грн. У 2007 році за кошти міського бюджету виконано роботи з ремонту електромережі на суму 45 тис. грн. У 2009 році за кошти міського бюджету виконано роботи з впорядкування шкільних спортивних комплексних майданчиків із штучним покриттям на суму 764 тис. грн., виконано роботи з ремонту сантехвузлів на суму 25 тис. грн. та за рахунок загального фонду міського бюджету придбано один ноутбук і комп’ютерний клас 10+1, а також частково поповнено бібліотечний фонд школи.

У 2011 році за кошти міського бюджету виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт спортивного залу на суму 29,8 тис. грн. У 2013 році за кошти міського бюджету виконано роботи з капітального ремонту сантехвузлів на суму 60 тис. грн. У 2015 році за кошти міського бюджету виконано роботи із заміни вікон на суму 50 тис. грн. та придбано інтерактивну дошку на суму 25 тис. грн.

У 2016 році на капітальний ремонт 8 санвузлів СЗШ № 99 у міському бюджеті міста Львова передбачено 1 млн. 155 тис. грн. Окрім цього на капітальний ремонт басейну передбачено 3 млн. 723 тис. грн., роботи розпочато. Ухвалою сесії від 14.07.2016 передбачено 500 тис. грн. на ремонт даху будівлі школи.

За період 2006-2016 років для СЗШ №99 за кошти міського бюджету було виконано робіт на 3 млн. 010 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: