Як невеличке містечко поблизу Львова облаштовують велопарковками

26 липня у рамках проекту «Пустомити – місто можливостей та безпеки для велосипедистів» громадська організація «Твій простір» спільно з МЦ «Птах» встановила у м. Пустомити перші шість велопарковок.

26 липня у рамках проекту «Пустомити – місто можливостей та безпеки для велосипедистів» громадська організація «Твій простір» спільно з МЦ «Птах» встановила у м. Пустомити перші шість велопарковок.

Велопарковки розташували поряд з трьома школами, Народного дому, дитячого майданчику та молодіжного центру «Птах».

Волонтери наголошують, що відповідальність кожного з містян, це відповідальність і обличчя міста, тому варто пам’ятати, що парковки встановлено не для того щоб їх руйнувати чи використовувати не за призначенням.

Тож тепер жителі міста можуть безпечно паркувати свої велосипеди. Варто зазначити, що це тільки частина ініціативи і у планах встановлення ще кількох велопарковок,проведення освітніх заходів з безпеки та популяризації велоруху і велопробіг.

Зокрема в рамках цього проекту активісти розробили інтерактивну карту велопарковок у м. Пустомити та с. Наварія, зібравши всі місця для паркування у місті на одній платформі.

Карта працює у двох режимах "Атлас" та "Супутник" (перемикач піктограма карти внизу зліва). При натисканні на об'єкт можна переглянути фотографію велопарковки та детальну адресу. Карта буде оновлюватись та доповнюватись.

З самою картою можна ознайомитись і користуватись за цим посиланням:
https://goo.gl/lrYmnQ

Додамо, що проект здійснено за фінансової підтримки Карпатського фонду та сприяння Пустомитівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: