Три десятки людей шукали бомбу у Господарському суді... двічі

Учора надійшло повідомлення про замінування приміщення Господарського суду Львівської області.

Учора надійшло повідомлення про замінування приміщення Господарського суду Львівської області спочатку о 9.22, а згодом о 13.11. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

2 серпня, о 09:22, на телефон 102 міського управління національної поліції у Львові від аноніма з мобільного телефону надійшло повідомлення про замінування будівлі Господарського суду Львівської області, що на вулиці Личаківській. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…» у складі 33 осіб та 9 одиниць техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Працівники Личаківського районного відділу міліції, спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом обстежили будівлі суду та прилеглої території (на час обстеження з приміщень будівлі було виведено 95 осіб, з них 90 працівників суду та 5 відвідувачів). О 10:50 год. пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено.

Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

А вже о 13.11 знову зателефонував анонім. На місце події знову прибули підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…» у складі 33 осіб та 9 од. техніки. Огляд приміщень закінчився о 14.10. Вибухового пристрою не виявлено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: