Чиновницю-хабарницю оштрафували на 17 тисяч гривень

Районний суд визначив для чиновниці міру покарання – штраф у розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов’язків строком на три роки.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Як встановили працівники Управління захисту економіки у Львівській області, ВВБ при ДФС та працівники військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України під час досудового розслідування, відкритого за ч.1 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, керівник відділу районної ДПІ ГУ ДФС у Львівській області вимагала та отримала від підприємця чотириста доларів США за нестворення штучних перешкод у здійсненні підприємницької діяльності.

За цю суму чиновниця обіцяла не накладати штраф та не притягувати підприємця до адміністративної відповідальності. Під час передачі коштів правоохоронці затримали працівницю податкової у її службовому кабінеті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: