На Львівщині триває підготовка нового підрозділу прикордонників (Фото)

13941176_1642590876056188_159742580_n

У навчальному центрі Великих Мостах проходять тактичні навчання з бойового злагодження прикордонників швидкого реагування при застосуванні в зоні проведення АТО, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

За словами начальника оперативного відділу прикордонної частини, полковника Геннадія Турова, що в центрі проводиться підготовка нового підрозділу швидкого реагування прикордонників.

«На цій місцевості проводиться підготовка команди швидкого реагування, це новий підрозділ, який створений в минулому році і призначений на реагування охорони кордону. На озброєнні цього підрозділу нова броньована техніка, є міномети і бронетанкові гранотомети. Тобто цей підрозділ в автономному режимі може виконувати завдання по забезпеченні недоторканності нашої держави», - сказав він.

Також він додав, що наразі є два бойових склади в цьому підрозділі. Перший склал був сформований з 4-5 хвилі мобілізації. Цей підрозділ вже працював в Західному регіоні кордону, де було затримано котрабандистів та нелегальних мігрантів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: