У Мінрегіонбуді проект Львова щодо поводження з ТПВ пройшов у 2-й тур

Сьогодні, 4 серпня у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України відбулось засідання координаційного комітету, на якому розглядали пропозиції міст в рамках спільного з Європейським інвестиційним банком проекту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України».

Відтак, проект Львова щодо співфінансування рекультивації сміттєзвалища в Грибовичах та будівництва нового сміттєпереробного заводу рекомендовано для проходження в 2-й тур. Цей етап передбачає оцінку фінансової спроможності позичальника і гаранта.

За словами Сергія Кіраля, відповідно до постанови Кабміну, Міністерство фінансів має провести цю оцінку впродовж 20 днів.

«За результатами цієї оцінки буде визначена сума, на яку може претендувати місто. Ми наполягаємо на комплексному підході. Будемо працювати з Міністерством фінансів, щоб ми могли розраховувати на підтримку держави у вирішенні цієї складної проблеми: закрити та рекультивувати Грибовицьке сміттєзвалище і збудувати сучасний сміттєпереробний комплекс. Власне, від Міністерства фінансів залежить доля проекту: чи ми отримаємо підтримку на весь комплекс робіт, чи на частину», - зазначив Сергій Кіраль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: