У сина Пшонки хочуть відібрати мисливські угіддя

Прокуратура пред’явила позов про визнання недійсними рішення Київської обласної ради та укладеного на його підставі договору, за яким мисливські угіддя було незаконно передано в користування товариству, яке пов’язують з сином колишнього Генерального прокурора України.

Прокуратура пред’явила позов про визнання недійсними рішення Київської обласної ради та укладеного на його підставі договору, за яким мисливські угіддя було незаконно передано в користування товариству, яке пов’язують з сином колишнього Генерального прокурора України, передає прес-служба ГПУ.

Установлено, що на підставі незаконного рішення Київської обласної ради у ДП «Фастівський лісгосп» вилучено та передано в користування ТОВ «Укрмістобудпроект» без дотримання законодавчо визначеної процедури мисливські угіддя площею понад 15 тис га на території Київської області.

Незважаючи на вказані обставини, суди першої та апеляційної інстанцій у задоволенні позову відмовили.

Послідовно відстоюючи порушені інтереси держави, прокуратура подала касаційну скаргу.

Погодившись із доводами Генеральної прокуратури України, яка брала участь у розгляді справи, Вищий господарський суд України 03.08.2016 задовольнив касаційну скаргу прокурора та скасував попередні незаконні судові рішення. При цьому касаційний суд направив справу на новий розгляд до суду першої інстанції для повторної перевірки доводів прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: