Британець через дешеві цигарки втратив автомобіль (фото)

За спробу приховати сигарети британець позбувся автомобіля вартістю майже 150 тисяч гривень.

Про це повідомили у ГУ ДФС у Львівській області.

Учора, в зону митного контролю пункту пропуску «Шегині – Медика» для виїзду в Республіку Польщу смугою руху «зелений коридор» прибув автомобіль під керуванням громадянина Великобританії.

Під час візуального огляду автомобіля в митників виникла підозра про наявність у ньому товарів, що переміщуються з приховуванням від митного контролю.

Автомобіль скерували в місце поглибленого огляду, де в конструктивних порожнинах під декоративною обшивкою бічних дверей, а також за задньою стінкою додатково облаштованої тумбочки митники та прикордонники знайшли 1379 пачок сигарет різних марок.

Так громадянин Великобританії вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовленого сховища. Тож окрім сигарет, за ознаками порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст.483 Митного кодексу України, митники вилучили автомобіль «RENAULT TRAFIC» 2010 р.в.

Загалом упродовж доби у цьому пункті пропуску працівники митниці запобігли незаконному ввезенню пристрою для виготовлення тротуарної плитки в розібраному вигляді, загальною вагою 243 кг, майже 130 літрів мийних засобів, частини моста до трактора. Тож будь-яке порушення митних правил фіксується , а громадяни притягуються до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: