Львівських посадовців вчать подавати нові електронні декларації

У Львівські ОДА триває презентація реформи системи декларування майна посадовцями, пише Дивись.info.

І, хоча обов’язковими для заповнення електронні декларації стануть з 15 серпня, обласних посадовців вже вчать нюансам заповнення таких документів.

«Люди бояться нового. І, як не дивно, державні службовці теж люди. Тому, коли почули про введення електронного декларування, звичайно всі хвилювалися, як воно бути і що з тим робити. Але дякуємо, що сьогодні у нас буде таке навчання. І, насправді, чиновники і районних адміністрацій, і обласної щиро втішилися, що їх навчать і вони знатимуть як це заповнювати.», - зазначила керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Маріанна Вільшинська.

Водночас керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації наголосила, що майже стовідсотково впевнена у тому, що у посадовців обласної адміністрації та районних з висновками до електронних декларацій проблем не буде.

«Може, нарешті громадяни області і України зрозуміють, що державний службовець не обов’язково краде і що державний службовець вміє жити на зарплату.», - сказала Вільшинська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: