Львівським мамам розкажуть, чому годувати грудьми – це важливо (фото)

original-1343913870

1-7 серпня - Всесвітній день підтримки грудного вигодовування. У суботу мами-львів'янки зберуться у Стрийському парку аби поділитися своєю радістю та дізнатися більше про користь грудного вигодовування.

Як розповіла ІА Дивись.info організаторка акції Тетяна Яремко, у Львові акція на підтримку грудного вигодовування відбувається вже восьмий рік поспіль. За її словами, на такий захід традиційно збирається багато мам з дітьми від 4 тижнів.

«Проблема полягає в тому, що 20% мам погано проінформовані про користь грудного вигодовування. Тому є необхідність деякі моменти роз'яснювати. Для цього консультанти проведуть тематичні лекції для вагітних, для батьків дітей від 0 до 4 місяців, від 5 місяців до 1 року, від 1року і старших», – розповіла Тетяна Яремко.

Цьогоріч акція пройде під гаслом: «Грудне вигодовування - це ключ до сталого розвитку».

Нагадаємо, що львів'янки долучилися до флешмобу у соцмережах на підтримку грудного вигодовування. Зокрема, участь у флешмобі взяла письменниця Мар'яна Савка. Вона виклала у мережу фото, на якому грудьми годує свого малюка.

13912623_10208989093978764_3725986687462631531_n

«Отож, я також підтримую грудне вигодовування і приєднуюся до флешмобу ‪#‎ПишаюсяМатеринством‬ Кожен робить свій вибір самостійно. Але якщо є така змога - годувати дитину грудьми, то це найкращий спосіб дати їй свій захист, підтримку, увагу. Я не знаю, як кому - мені це в задоволення, а Северинку тим паче. Синові майже півтора року. Я впевнена, що мамине молоко і наша батьківська любов вберегли його від хвороб, від усіляких вірусів, застуд, алергій. Він веселий і впевнений у собі хлопчик. Фото зробила сьогодні. Домашня мама, без макіяжу», – написала Мар'яна Савка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: