Виконком наступного разу вирішить чи бути будівництву на вулиці Стрийській

На засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради розглянути чимало питань щодо видачі містобудівних умов та обмежень.

Рішення щодо видачі містобудівних умов та обмежень на вул Стрийській, 108 перенесено на наступний виконком.

Тетяна Овчаренко, співзасновник девелоперської компанії «Моя країна», зазначила, що забудовники готові врахувати зауваження і внести зміни.

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий, зазначив, що важливо, щоб зовнішній вигляд тих будинків, які будуть там збудовані, відповідав здоровому глузду, бо це в’їзд у Львів.

«Там треба будувати будівлі якісні», - додав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Головний архітектор міста озвучив, що головні зауваження до будівництва, стосувались дистанції від особняків до 15-поверхових секцій і багатьох інших позицій – щільності забудови.

«У найближчій дистанції школи нема, дитячий дошкільний навчальний заклад забудовник пропонує збудувати», - додав Юліан Чаплінський.

Як додала Тетяна Овчаренко, забудовник планує збудувати окремий садочок.

«Ми взяли листи від директорів 8 шкіл щодо завантаженості та потужності шкіл», - зазначила представник забудовника.

«Оскільки це власність родини Васюників, я думав, що вони там захочуть збудувати школу, садочок. Там був завод, де працювали люди. Там було би добре збудувати красиву і сучасну школу. Думаю, треба серйозно подумати щодо функціоналу та якісного призначення. Треба взяти листи від шкіл та усе це проаналізувати, адже там планується велика забудова і важливо, аби діти мали можливість вчитись, щоб був і садочок, і школа», - додав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: