У Львові двоє чоловіків жорстоко побили громадянина Нігерії

Вчора, 7 серпня, у Львові на вулиці Кульпарківській двоє чоловіків побили громадянина Нігерії та викрали його особисті речі.

Вчора, 7 серпня, у Львові на вулиці Кульпарківській двоє чоловіків побили громадянина Нігерії та викрали його особисті речі.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

В повідомленні йдеться, що правоохоронці отримала орієнтування  на підозрюваних і помітили їх на території однієї з шкіл міста. Чоловіки почали викидати награбоване та втікати в різні сторони. Одного з них затримали.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Серед речей, що чоловік намагався викинути були ключі, зарядний пристрій, засоби особистої гігієни, предмет схожий на пістолет, сумка, документи громадянина Нігерії, пластикові картки та близько 200 гривень.

За деякий час невідома жінка намагалась викрасти всі ці речі до приїзду слідчих. Невідому затримали та доставили до Залізничного відділу поліції. Інспектори встановили, що громадянка є родичем другого нападника.

Потерпілого громадянина Нігерії було госпіталізовано.

Додамо, що 26 травня патрульні затримували одного з нападників за пошкодження вікна сходової клітки предметом схожим на гвинтівку. Підозрюваному 30 років, він раніше судимий за крадіжку та розбій.

Справою займається слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: