За минулу добу бойовики 61 раз обстріляли позиції ЗСУ

Незаконні збройні формування, 7 серпня, 61 раз обстріляли позиції сил АТО, найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на маріупольському напрямку, повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Загалом ворог 61 раз зробив обстріли позицій ЗС (Збройних сил) України. Найгарячіше - 32 обстріли - було на маріупольському напрямку», - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, на маріупольському напрямку бойовики з артилерії калібром 122 мм завдали удару по позиціях сил АТО в Павлополі, випустивши 45 снарядів. Мар’їнка, Красногорівка, Лопаскіно, Водяни та Новотроїцьке були обстріляні бойовиками з мінометів і гранатометів. За Широкиним і Старогнатівкою бойовики вів вогонь з кулеметів великого калібру а в Широкиному, Старогнатівці та Мар'їнці було застосування бронетехніки бойовиків. Снайперська активність була тричі зафіксована поблизу Мар'їнки і Гнутового.

Як повідомляється, сили АТО успішно відбили напад ДРГ незаконних збройних формувань, що в неділю після опівночі атакувала вогневі позиції опорних пунктів сил АТО в районі Старогнатівки. Згідно з повідомленням, втрат серед особового складу сил АТО немає.

На донецькому напрямку бойовики по Луганському та Майорську випустили два десятки снарядів з важкої артилерії калібром 122 мм. На ділянці Красногорівка-Авдіївка бойовики неодноразово відкривали вогонь по позиціях сил АТО з мінометів різного калібру, зафіксовано потрапляння близько півсотні мін. У Світлодарську, Луганському та Троїцькому бойовики застосував гранатомети. В районі Красногорівки і Луганського незаконні збройні формування, згідно з повідомленням, задіяли БМП.

На луганському напрямку бойовики відкривали вогонь з гранатометів по позиціях сил АТО в Лопаскіному. По опорних пунктах сил АТО в районі Жовтого і Попасної бойовики вели здебільшого неприцільний вогонь.

Як наголошується в повідомленні прес-центру штабу АТО, по всій лінії фронту значно збільшилася кількість польотів безпілотних літальних апаратів. За останню добу зафіксовано 6 випадків ведення бойовиками аеророзвідки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: