Для волонтерів з'явилася можливість постажуватися за кордоном

17 серпня, о 19 годині у приміщення Першої Львівської Медіатеки відбудеться презентація програми Європейської волонтерської служби, яка надає молодим людям у віці 18-30 років здобути досвід роботи за кордоном.

Учасники програми виконують роботу на волонтерських засадах в громадських та неприбуткових організаціях та залучені в проекти таких тематик як культура, спорт, мистецтво, навколишнє середовище, робота з дітьми та молоддю тощо.

Програма EVS є безкоштовною! Більше того, в рамках проекту волонтера забезпечують проживанням, харчуванням, мовними курсами, виділяють кишенькові гроші (сума залежить від країни та складає переважно до 150 євро). Волонтеру відшкодовуються також і витрати на добирання до країни- призначення проекту, а також покривають візові витрати.

Тривалість проектів коливається від 2-х до 12-ти місяців. Молодь з України може долучитись до волонтерства у країнах Європейського Союзу, а також Ісландії, Ліхтенштейну, Норвегії та Туреччини.

Під час презентації координатори Інституту Суспільних Ініціатив в деталях розкажуть про програму, озвучать порядок дій для того, щоб успішно пройти відбір на проект, а також поділяться порадами, як отримати незабутній досвід участі в EVS.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією. Заповнити коротку реєстраційну форму можна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrH7Qz2NfnJdd7-3Xz-xn_SIne6yJ9G4IVYPYKWwdY_mSprw/viewform?embedded=true

Сторінка події на Facebook: https://www.facebook.com/events/1085772454836878/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: